CURSUS

ITALIAANS

Wil jij gratis het Italiaans leren? Dan zit je bij de cursus Italiaans van Falo's Italiaanse School helemaal goed! Tweeëntwintig gratis lessen vol informatie over de Italiaanse taal. 

Benvenuti in Italia

Hoofdstuk 1

In de eerste les leer je hoe je woorden moet uitspreken en vertel ik je hoe je iemand moet begroeten.

Hoofdstuk 1

Il Campeggio

Hoofdstuk 3

Terug naar die tijd op de Italiaanse camping! Ook leer je wat over de Italiaanse lidwoorden.

Lezione 3

Il Matrimonio

Hoofdstuk 2

In deze les ontdek je hoe het is om bij een Italiaanse bruiloft te zijn!

Lezione 2

Il Mercato

Hoofdstuk 4

De werkwoorden staan voor de deur! In deze les leer je de tegenwoordige tijd.

Lezione 4
Download Falo Mobile
 

De cursus van Falo's Italiaanse School

Wat leuk dat je de Italiaanse taal wilt leren! Je bent hier aan het goede adres. Falo's Italiaanse School biedt jou namelijk alle hulpmiddelen om het Italiaans goed onder de knie te krijgen. Zo vind je hier de uitgebreide cursus Italiaans. Deze cursus bestaat uit tien hoofdstukken (22 lessen) en is geheel gratis en online te volgen. 

Iedere les bestaat uit een aantal opdrachten. Dit kan uitleg zijn over een grammatica-onderwerp, een woordenlijst of een oefening. Daarnaast geef ik je iedere les wat leuke achtergrondinformatie over een bepaald thema. Mocht je alle lessen hebben gehad, de grammatica onder de knie hebben en een groot deel van de woorden kennen, dan kun je jezelf al prima verstaanbaar maken in Italië! 

Ontdek hieronder nog een aantal redenen om jouw Italiaans avontuur te beginnen bij Falo:

Gratis

Het volgen van de cursus is helemaal gratis! Het kost je dus niets. Er is hiervoor gekozen om de Italiaanse taal toegankelijker te maken voor het Nederlands publiek. In principe is er geen begeleiding voor de cursus en dien je het zelfstandig te volgen. Uiteraard kun je wel contact opnemen met de redactie van Falo voor vragen over de materie of de cursus. 

Taal én cultuur

De cursus onderscheidt zich ook doordat er naast veel taalaspecten ook wordt geschreven over de cultuur. Iedere les heeft een thema, waarover informatie is te lezen op de lespagina. Zo leer je naast de taal ook wat over het prachtige land!

Voor beginners en gevordenen

De cursus is ontwikkeld voor mensen zonder enige voorkennis van het Italiaans. Toch is de cursus ook te gebruiken voor mensen met wat voorkennis, bijvoorbeeld voor wat naslagwerk. 

Woorden & Grammatica

Woorden zijn zeer belangrijk voor het leren van de taal. Tijdens de cursus verschaf ik je toegang tot vele woordenlijsten, maar ik leg in artikelen ook uit hoe je jezelf moet redden in bepaalde situaties, zoals jezelf voorstellen, een kamer reserveren of iets bestellen. Je leert iedere les zo'n 80 woorden. Er wordt aangeraden om de woorden in beide 'richtingen' te leren voor een maximaal resultaat.

Daarnaast wordt er iedere les een grammatica-onderwerp van het Italiaans behandeld. Van woordsoorten tot de Italiaanse werkwoorden; alle belangrijke grammatica komt voorbij en deze grammatica kun je bovendien ook oefenen met speciale oefeningen.

Online

De cursus van Falo is volledig online. Je kunt de cursus bereiken via je desktop, tablet of via je de mobiele telefoon! Slimme tip: Voeg Falo toe aan je bladwijzers. Dan ben je in mum van tijd op de juiste pagina. 

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo.png