Help! Ik deel gegevens.

Nu de vernieuwde website van Falo online staat, heb je als bezoeker veel meer mogelijkheden bij Falo. Zo kun je naast het lezen van de vertrouwde content ook bijvoorbeeld interactie hebben met mij en met de andere bezoekers van de website of kun je gebruik maken documenten die door mij zijn ontworpen.


Hiervoor dien je wel een account aan te maken. Van ieder lid heb ik een e-mailadres en wachtwoord nodig. Van sommige leden heb ik meer gegevens nodig; bijvoorbeeld wanneer zij hun accommodatie willen promotie via Falo accommodaties. Dat draagt verantwoordelijkheid met zich mee, die ik op me neem

Beveiliging

Zo vind je linksboven een slotje; de website van Falo’s Italiaanse School heeft een https-verbinding. Dat wil zeggen dat alle gegevens die je verstuurd naar de website zijn versleuteld. Alleen jij kunt alle gegevens zien. Ik kan bepaalde gegevens zien, maar bijvoorbeeld niet het wachtwoord. Je gaat hiermee akkoord, zodra je jezelf aanmeldt bij Falo.

 

Welke gegevens kan ik dan zien? Als ‘basislid’ blijft dan in principe alleen het e-mailadres over. Deze komt in een database terecht, welke alleen ik kan zien en welke ik kan gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Wil je hieruit? Dat kan natuurlijk! Dit kun je doen door mij een mailtje te sturen of door je uit te schrijven via een nieuwsbrief.


Wanneer je een accommodatie of cursus deelt met anderen, deel je deze gegevens niet alleen met mij, maar met iedereen. Dat klinkt wellicht wat eng, maar vergeet niet dat dat het doel is: je wilt het product promoten. Welke gegevens je precies deelt, vind je bij de gebruiksvoorwaarden van deze programma’s.

Denk na over een wachtwoord

Hoe goed alles ook beveiligd wordt om te voorkomen dat er ongewenst persoon de gegevens inkijkt, denk ook zelf goed na bij een wachtwoord. Mocht in het onwaarschijnlijke geval een hacker de database van Falo binnendringen, heeft hij niks aan het wachtwoord wanneer je deze alleen gebruikt bij Falo.

 

Ik hoop je zo een beetje te hebben ingelicht over wat er gebeurt met de gegevens. Mocht je toch een vraag hebben, kun je mij die altijd stellen. Persoonlijk via de mail of openlijk via Parla!

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo.png