Italiaanse Grammatica: Online uitleg en oefeningen

ITALIAANSE
GRAMMATICA

Om de Italiaanse taal goed te spreken, heb je de benodigde kennis van de grammatica nodig. Bij Falo vind je uitleg en oefeningen over vrijwel alle grammatica-onderwerpen van het Italiaans. Bekijk op deze pagina of er ook wat tussen staat dat jij kunt gebruiken!

Uitspraak

Het uitspreken van de Italiaanse woorden is een belangrijk onderdeel. Sommige lettercombinaties spreken de Italianen anders uit dan wij.

CURSUS

Alle onderwerpen zijn onderdeel van de gratis cursus Italiaanse taal & cultuur. Ontdek meer over de cursus.

De structuur en de betekenis van zinnen worden bepaald door de grammatica. Staat een woord in het enkelvoud of zijn het er meer? Gaat het over het verleden óf over het heden? Het is dus zeer belangrijk om dit onder de knie te hebben! Helaas is de grammatica ook het lastigste van een taal, want het bestaat uit zoveel regeltjes én ook heel veel uitzonderingen op die regels. Bij Falo heb ik geprobeerd om de Italiaanse grammatica duidelijk uit te leggen met voorbeelden en vergelijkingen met het Nederlands.

CURSUS

Alle onderwerpen zijn onderdeel van de gratis cursus Italiaanse taal & cultuur. Ontdek meer over de cursus.

Falo's Italiaanse School biedt jou alle hulpmiddelen aan om het Italiaans beter onder de knie te krijgen. En er wordt continu gewerkt aan verbeteringen! Hieronder vind je drie redenen waarom Falo jou kan helpen. 

Oefeningen

Alleen maar uitleg is ook zowat. Daarom vind je bij vrijwel ieder onderwerp een online oefening. Deze oefeningen zijn zeer effectief ontworpen, zodat je zeker weet dat je het begrijpt na het maken van deze oefeningen. 

Online

De grammaticalessen zijn net als de cursus volledig online te volgen. Ze zijn zo ontworpen dat je de lessen zowel kunt bekijken op je computer, een tablet of op je mobiele telefoon. Je kunt het Italiaans dus overal leren! 

Hulp

De website en lessen zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar er is helaas geen echte 'docent'. Heb je nu toch vragen over de materie? Stel je vraag dan door mij te mailen.  

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo_edited.png