Ciao,

Mijn naam is Olaf van Maaren en sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen platform over Italië en de Italiaanse taal: Falo. Het is bedoeld om de Italiaanse taal en cultuur zo toegankelijk mogelijk te maken. Wie ik ben en waarom ik dit doe, vertel ik je maar al te graag op deze pagina! 

Wie zit er achter Falo?

Ik ben dus Olaf en ik ben de ontwerper, ontwikkelaar, schrijver en oprichter van Falo's Italiaanse School. Ik ben eigenlijk verantwoordelijk voor alles wat met Falo te maken heeft.  Onwijs leuk, maar dat vraagt ook veel tijd! 

Meer geïnteresseerd in mijn beleid? Bekijk dan deze pagina!

Stukje geschiedenis

Ik ben Falo begonnen op 15 oktober 2015. In de maanden ervoor had ik een aantal vakken Italiaanse taal en cultuur gevolgd en dat maakte mij zo enthousiast dat ik er zelf mee door ben gegaan. Al snel kwam ik erachter dat er niet echt een website bestond, waar ik mijn Italiaans goed kon onderhouden, waardoor al snel het idee  ontstond om een platform op te richten waar vooral de Italiaanse taal centraal staat. Met mijn bedrijfskundige inzichten, Italiaanse passie en kennis over het web ben ik een plan gaan opzetten met als resultaat Falo's Italiaanse School.

Inmiddels is Falo meer dan alleen de Italiaanse taal. Sinds februari 2016 vind je hier ook artikelen over Italië, sinds juli 2016 is er een speciaal Falo Magazine, in oktober 2016 is de kennisbank van Falo's Italiaanse School online gegaan en sinds juli 2019 heb ik ook een Android App ('Falo Mobile') gepubliceerd. 

Ontwikkeling

Het moge duidelijk zijn: ik verzin graag nieuwe uitdagingen. Ik heb dan ook een hele hoop nieuwe dingen geleerd in de afgelopen jaren; niet alleen is mij bevestigd hoe veelzijdig Italië is, maar ook dat er in Nederland een hele hoop lieve, maar kritische, mensen rondlopen en dat meer niet altijd beter is. Zo ben ik mezelf eind 2017 gaan focussen op het programmeren van de website. Hierdoor kwam er niet zozeer nieuwe content bij, maar ontstonden er wel meer functionaliteiten (overhoringsprogrammaFalo Locale). Onder andere deze ontwikkelingen hebben eraan bijgedragen dat ook ik zoveel leer van het mooie project Falo, waar ik ontzettend dankbaar voor ben! 

Mocht je nu een prangende vraag hebben over het Italiaans, Italië, Falo of over mij dan kun je me ten

allen tijden een mailtje sturen (info@deitaliaanseschool.nl). Ook advies of kritiek hoor ik maar al te graag. Zo kunnen we samen het internet weer een stukje beter maken!

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo.png