LET OP: Je hebt Javascript uitstaan, daardoor kan het zijn dat sommige functionaliteiten niet werken. Cursus Italiaans (Gratis) | Falo's Italiaanse School
ITALIAANS CURSUS PRAKTISCH GRAMMATICA WOORDEN VERMAAK

CURSUS ITALIAANS

Wil jij gratis het Italiaans leren? Dan zit je bij de cursus Italiaans van Falo's Italiaanse School helemaal goed! Tweeëntwintig gratis lessen vol informatie over de Italiaanse taal.

De cursus van Falo's Italiaanse School

Wat leuk dat je de Italiaanse taal wilt leren! Je bent hier aan het goede adres. Falo's Italiaanse School biedt jou namelijk alle hulpmiddelen om het Italiaans goed onder de knie te krijgen. Zo vind je hier de uitgebreide cursus Italiaans. Deze cursus bestaat uit tien hoofdstukken (22 lessen) en is geheel gratis en online te volgen. 

​ Iedere les bestaat uit een aantal opdrachten. Dit kan uitleg zijn over een grammatica-onderwerp, een woordenlijst of een oefening. Daarnaast geef ik je iedere les wat leuke achtergrondinformatie over een bepaald thema. Mocht je alle lessen hebben gehad, de grammatica onder de knie hebben en een groot deel van de woorden kennen, dan kun je jezelf al prima verstaanbaar maken in Italië! 

Ontdek hieronder nog een aantal redenen om jouw Italiaans avontuur te beginnen bij Falo: ​

Gratis

Het volgen van de cursus is helemaal gratis! Het kost je dus niets. Er is hiervoor gekozen om de Italiaanse taal toegankelijker te maken voor het Nederlands publiek. In principe is er geen begeleiding voor de cursus en dien je het zelfstandig te volgen. Uiteraard kun je wel contact opnemen met de redactie van Falo voor vragen over de materie of de cursus. 

Taal én cultuur

De cursus onderscheidt zich ook doordat er naast veel taalaspecten ook wordt geschreven over de cultuur. Iedere les heeft een thema, waarover informatie is te lezen op de lespagina. Zo leer je naast de taal ook wat over het prachtige land!

Voor beginners en gevorderden

De cursus is ontwikkeld voor mensen zonder enige voorkennis van het Italiaans. Toch is de cursus ook te gebruiken voor mensen met wat voorkennis, bijvoorbeeld voor wat naslagwerk. 

Woorden en grammatica

Woorden zijn zeer belangrijk voor het leren van de taal. Tijdens de cursus verschaf ik je toegang tot vele woordenlijsten, maar ik leg in artikelen ook uit hoe je jezelf moet redden in bepaalde situaties, zoals jezelf voorstellen, een kamer reserveren of iets bestellen. Je leert iedere les zo'n 80 woorden. Er wordt aangeraden om de woorden in beide 'richtingen' te leren voor een maximaal resultaat.

Daarnaast wordt er iedere les een grammatica-onderwerp van het Italiaans behandeld. Van woordsoorten tot de Italiaanse werkwoorden; alle belangrijke grammatica komt voorbij en deze grammatica kun je bovendien ook oefenen met speciale oefeningen.