Italiaans leren

Ben je een beginner en wil je graag het Italiaans leren? Start dan nu met de gratis cursus Italiaanse taal en cultuur van Falo! Twintig lessen leren jou zo' n 1300 woorden en bijna alle grammatica van de Italiaanse taal! Duidelijke uitleg en oefeningen helpen je de stof onder de knie te krijgen. 

Cursus Italiaans

Wil je Italiaans leren en daar de tijd voor nemen? Start dan met de gratis cursus Italiaans van Falo. In twintig lessen neem ik je mee door Italië, leer ik je bijna 1300 woorden en leg ik je alle belangrijke grammaticale onderwerpen uit.  Het is zo ontwikkeld dat je er als beginner mee kunt beginnen, maar als 'gevorderde​' kun je de cursus ook in delen volgen. Meer informatie vind je op de cursuspagina

Gratis

Gratis Italiaans leren: daar houden we wel van toch? Alle pagina's en documenten van Falo's Italiaanse School zijn gratis en vrij toegankelijk voor iedereen, zodat iedereen die dat wilt gratis de Italiaanse taal kan leren. 

Grammatica

De grammatica-onderdelen zijn ook los van de cursus te benaderen. Op die manier kun je gemakkelijk moelijke onderwerpen terug vinden en herhalen. Ieder onderwerp is te vinden op een aparte pagina met heldere uitleg, oefeningen en antwoorden. 

 

Snel Italiaans leren

Druk, drukker drukst. We hebben altijd wel wat te doen! Dat weet ik ook wel en daarom heb ik ook speciale documenten en artikelen voor hen die Italiaans tussendoor of voor speciale gelegenheden willen leren of oefenen. Er zijn twee rubrieken te vinden op de pagina:

Leer Italiaans

In deze rubriek hebben we het over alledaagse gebruiken in het Italiaans: Iemand feliciteren, naar de bakker gaan of Italiaans aan de telefoon. Bij veel artikelen vind je ook een handige woordenlijst om het later nog eens te leren. 

Minuutje Italiaans

Deze artikelen zijn ontworpen voor de sociale media: snel tussendoor wat leren over een Italiaans onderwerp: grammatica of woorden. Het bestaat uit maximaal 200 woorden, waardoor je het binnen één minuut gelezen kunt hebben. 

Alle documenten en pagina´s zijn online vindbaar. Er zijn verder geen 'offline' lessen, waardoor direct contact niet mogelijk is. Uiteraard kun je wel altijd vragen aan mij stellen via het contactformulier. De vragen zal ik zo snel als mogeljk is beantwoorden!

Zelfstudie

Werkwoorden

Een van de belangrijkste zinsdelen is het werkwoordelijk deel. Helaas is dit ook het moelijkste onderdeel van een taal. Op de speciale pagina vind je alle werkwoordstijden en -vormen en een lijst met belangrijke onregelmatige werkwoorden. 

Italiaans luisteren en spreken

Bij Falo kun je online Italiaans leren, maar er is niet fysiek contact. Daardoor is het lastig om je luister- en spreekvaardigheden te trainen. Om hier enigzins in tegemoet te komen, heeft Falo een eigen mediatheek én een muziekpagina. Je leert immers veel als je luistert naar de uitspraak van een Italiaan!

Mediatheek

In de mediatheek van Falo heb ik verschillende audiobestanden verzameld en deze voor je gesorteerd op een aantal thema's. Dit aantal groeit nog, omdat ik steeds meer 'projecten' tegenkom. ​

Muziek

Italiaanse muziek is prachtig! Althans, dat is mijn mening. Maar door naar de muziek te luisteren en woorden op te vangen, leer je tegelijkertijd een beetje Italiaans. Op de muziekpagina vind je informatie over de bekendste artiesten, hun hits én een speciale afspeellijst op Spotify!

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo.png