"Promoot uw vakantiewoning effectief met Falo Locale."

Promotie

Uw accommodatie wordt toegevoegd aan tal van relevante pagina's, zoals de pagina's van omliggende plaatsen, de regio én uiteraard de accommodatie-pagina

(Bijna) Gratis

Een accommodatie promoten via Falo Accommodaties hoeft helemaal niets te kosten. Gratis promotie: wie wilt dat niet? 

Simpel

Nadat wij allebei akkoord zijn gegaan, heb ik alleen een naam, locatie, foto en korte beschrijving van de accommodatie nodig.

Bereik de juiste mensen

Je kunt voor honderden euro's advertenties plaatsen op social media of andere websites, maar hoe effectief is dat werkelijk?

Bij Falo wordt de accommodatie alleen weergeven op relevante pagina's. Heeft bijvoorbeeld u een vakantiewoning in Calabrië, dan wordt deze getoond niet getoond op een pagina over Turijn. 

Op die manier is de groep kleiner, maar spreek je wel direct de juiste groep mensen aan. 

Voorbeeld Ligurië:

Op de website van Falo heeft iedere gemeente in Italië een eigen pagina. Op die manier kunnen bezoekers relevante informatie gemakkelijk vinden. Wanneer u uw accommodatie toevoegt, zal deze worden weergeven op alle pagina's van de gemeenten binnen de regio waar uw accommodatie is gevestigd. Heeft u bijvoorbeeld een accommodatie Genua, dan zal uw accommodatie niet alleen worden weergeven op de pagina van Genua, maar ook van Imperia bijvoorbeeld. Op die manier bereikt u een grote - relevante - groep.  

Eigen foto

Titel van de accommodatie

Korte beschrijving

€ 5,- *

Voor €5,- kunt u uw accommodatie toevoegen aan Falo Accommodaties. Hiervoor heb ik een foto, een kleine beschrijving, locatie en enkele tags nodig. Neem contact met mij op om het op de juiste manier af te handelen.

*Excl. btw

€ 0,- 

Ook Falo kan wat promotie gebruiken. Wellicht kunnen we elkaar dus helpen? Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo.png