Omzeil Adblockers

De advertenties op deze website maken geen gebruik van tracking, waardoor ze niet worden geblokkeerd door Adblockers. Zeer effectief dus!

Kleine prijzen

Advertenties bekostigen de uitgaven van mijn website. Doordat het een hobby is, kan ik de prijzen voor advertenties laag houden.

Brede nichemarkt

Falo wordt bezocht door mensen met interesse in de Italiaanse taal en cultuur. Dit is een behoorlijk groep; tienduizenden gebruikers weten Falo dan ook te vinden.

"Adverteer bij de goede groep voor het juiste geld"

Aantrekkelijk adverteren

Op 90% van de pagina’s van Falo zijn advertentieblokken te vinden. Deze zijn maandelijks goed voor meer dan 42 duizend weergaven. Doordat de advertentieblokken voorzien zijn van tags, kun je zelf bepalen bij welke domeinen jouw advertentie zichtbaar is. 

 

De advertentieblokken bestaan uit een groot blok-formaat (1200x300) en een advertorial in de cursus. Ben je zelf niet zo goed in het ontwerpen van een advertentie? Tegen een kleine vergoeding (€10,-) ontwerp ik ze voor je. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

€3* / 1000 views

De advertentie loopt door tot deze het bestelde aantal views bereikt heeft. Je krijgt een overzicht van het aantal views bij 'Mijn Falo'. 

 

*Excl. btw

€50* / per maand

De advertentie is dan een gehele maand te zien; ongeacht het aantal views. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om in een blogpost uitgebreider in te gaan op uw product/dienst. 

*Excl. btw

Om te garanderen dat de advertenties voldoende worden weergeven, worden er maximaal drie projecten voor dezelfde periode geaccepteerd. 

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo.png