Is het Italiaans moeilijk om te leren?
Zoeken

Is het Italiaans moeilijk om te leren?Denk jij erover na om het Italiaans te leren? Dan ben je vast benieuwd waar je zeer waarschijnlijk tegen aan gaat lopen. Hoe moeilijk is het Italiaans eigenlijk? Ik zal je vertellen wat je zoal kunt verwachten en hoe je het het beste kunt aanpakken!

Het Italiaans is geen makkelijke taal om te leren, maar ook geen super moeilijke taal. Bij veel oefening en studie zou je het Italiaans zonder al te veel moeite in een paar maanden onder de knie moeten krijgen. Dat wil zeggen dat je jezelf verstaanbaar kunt maken in Italië om een kopje koffie te bestellen of de weg te vragen.

Wanneer je het Italiaans goed wilt beheersen, zul je moeten werken aan de woordenschat de basisgrammatica (wat je zoal leert in de cursus). Open deur, ik weet het, maar bedenk wel dat veel Italiaanse woorden niet overeen komen met het Nederlands, waardoor het belangrijk is om de woorden goed te kennen. Zodat je nooit met je mond vol tanden komt te staan.


Moeilijke onderwerpen in het Italiaans zijn over het algemeen: de lidwoorden, de voorzetsels, onregelmatige werkwoorden en werkwoordsvormen als het gerundio en de congiuntivo. Echter heb je die laatste twee niet echt nodig, wanneer je het Italiaans wilt leren voor de vakanties.

Hoe kun je het beste Italiaans leren? Woordenschat is dus belangrijk. Wanneer je veel woorden kent, zul je jezelf sneller op je gemak voelen en kun je beginnen te stoeien met de Italiaanse grammatica. Leer welke lidwoorden je moet gebruiken, hoe je woorden in het meervoud zet en hoe je werkwoorden kunt vervoegen.

In de gratis cursus Italiaans van Falo leer je stap voor stap het Italiaans. Iedere les bestaat uit een grammatica onderwerp en leer je tientallen woorden. Wanneer je de tijd neemt, de woorden goed opneemt en de grammatica veel oefent, moet je na een paar weken zeker wat Italiaans kunnen spreken!


Download Falo Mobile

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo_edited.png