Welkom op het blog
Zoeken

Welkom op het blog

Bijgewerkt: 18 sep 2017

Welkom op het blog van Falo's Italiaanse School. Dit is de plek waar ik je uitnodig om te luisteren naar mijn mening over plekken in Italië, Italiaanse muziek of waar ik je tips geef over hebbedingetjes. Ga lekker zitten en laten we het er eens over hebben.


Inrichting

Hoe zit het blog in elkaar? Er zijn momenteel drie categorieën: plekken, musthaves en taal. Dat is natuurlijk nog redelijk abstract. Daarom hebben we bij Falo's blog ook hashtags (#). En nee, ik gebruik geen tags als #lekker, maar bijvoorbeeld wel #piemont of #muziek.


Lid worden

Als je mensen uitnodigt in je huiskamer, wil je natuurlijk geen monoloog voeren. Meld je dus gratis aan bij Falo en praat mee onder de artikelen. Zie je die donkergroene button rechtsboven? Daar kun je jezelf gratis registreren met Facebook, Google+ of met je e-mailadres.


Ook jouw stukje huiskamer?

Natuurlijk heb ik graag dat ook anderen hun ervaringen delen. Kun jij mensen inspireren? Stuur mij dan een berichtje! Dan geef ik je wat meer informatie over wat er op het blog zoal verwacht wordt.


Heb jij nou een vraag? Dan kun je altijd nog naar de community Parla! gaan, waar ik met liefde al jouw vragen over Italië en de Italiaanse taal beantwoord (voor zover ik dat kan natuuurlijk).


Download Falo Mobile

FALO

  • 57fd64_05b11ece50e047bb80e840a4ef371272
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Falo's Italiaanse School. Met trots ontwikkeld en ontworpen door Olaf van Maaren.

Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Cursusbeschrijving | Beleidsplan | Contact

falo_logo_edited.png